Libacomb sajtos barackkal

A libacomb sajtos barackkal recept hozzávalói

4 db libacomb, só, bors, majoranna, étolaj, 4 db őszibarack, 40 dkg márványsajt, 2 evőkanál méz

Libacomb sajtos barackkal

Libacomb sajtos barackkal

 

A libacomb sajtos barackkal recept elkészítése

 

Egy nagyon rövid előzetesben kivételesen nem a libacombot emeljük ki, hanem a sajtos őszibarackot. Nem véletlenül, feltétlenül próbálják ki! Benne vannak?

A fűszerezett libacombot sütőben megsütjük. A libához aktuális árat itt találnak.

Elkészítjük a köretet. Meghámozzuk az őszibarackot, félbevágjuk és kimagozzuk. A márványsajtot összekeverjük a mézzel. A magház helyére a sajtos tölteléket betöltjük.

Tálaláskor a sütőben 2-3 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot. Diós kenyérrel tálalhatjuk.

 

Egy másik őszibarackkal készülő receptet itt találnak!

 

Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.