Libacomb sajtos barackkal

 

Hozzávalók

4 db libacomb, só, bors, majoranna, étolaj, 4 db őszibarack, 40 dkg márványsajt, 2 evőkanál méz

 

Libacomb sajtos barackkal

Libacomb sajtos barackkal

 

A libacomb sajtos barackkal recept elkészítése

 

Egy nagyon rövid előzetesben kivételesen nem a libacombot emeljük ki, hanem a sajtos őszibarackot. Nem véletlenül, feltétlenül próbálják ki! Benne vannak?

A fűszerezett libacombot sütőben megsütjük. A libához aktuális árat itt találnak.

Elkészítjük a köretet. Meghámozzuk az őszibarackot, félbevágjuk és kimagozzuk. A márványsajtot összekeverjük a mézzel. A magház helyére a sajtos tölteléket betöltjük.

Tálaláskor a sütőben 2-3 perc alatt ráolvasztjuk a sajtot. Diós kenyérrel tálalhatjuk.

Egy másik őszibarackkal készülő receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Libacomb sajtos barackkal
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.