Afrikai harcsa csiperkegomba pörkölttel

Az afrikai harcsa csiperkegomba pörkölttel recept hozzávalói

1 kg afrikai harcsa, 25 dkg csiperke gomba, 1 evőkanál liszt, 1 kisebb fej vöröshagyma, 1 db paprika, 2 db paradicsom, 1 kávéskanál pirospaprika, 2 dl tejföl, 25 dkg szélesmetélt, só,
olaj

Afrikai harcsa csiperkegomba pörkölttel

Afrikai harcsa csiperkegomba pörkölttel

 

Az afrikai harcsa csiperkegomba pörkölttel recept elkészítése

 

Csak ajánlani tudjuk az afrikai harcsát, remek, ízletes, testes halhús, és persze rengeteg módon felhasználható. Most pörkölttel készítjük, nézzék meg, készítsék el Önök is!

A gombát megmossuk, szeletekre vágjuk. Tárcsában olajat melegítünk és a finomra vágott vöröshagymát, megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a gombát, a kockára vágott paprikát és paradicsomot és enyhén megsózzuk.

Pár perc pirítás után, megszórjuk fűszerpaprikával, felöntjük kb. 3 dl vízzel, és miután felforrt, a lisztből és tejfölből készült habarással, besűrítjük.

Közben a harcsát felszeleteljük, besózzuk, és a forrásban lévő gombapaprikásba, forraljuk. Az afrikai harcsához aktuális árat itt találnak. A külön kifőtt tésztát átforrósítjuk a kész halpaprikásban. Forrón tálaljuk, friss tejföllel a tetején.

 

 Még egy recept harcsára, jöhet?

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Afrikai harcsa csiperkegomba pörkölttel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.