Ananászos, kókuszos fogas

Az ananászos, kókuszos fogas recept hozzávalói

60 dkg fogas, 40 dkg ananász, limelevél, lemongrass, currykrém, 5 dl kókusztej, só, cukor, 40 dkg főtt rizs, 1 teáskanál keményítő

Ananászos, kókuszos fogas

Ananászos, kókuszos fogas

 

Az ananászos, kókuszos fogas recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, következzen most egy egyszerűen elkészíthető halas recept, ha megtehetik, és hozzájutnak, balatoni fogassal. Igazán egzotikus fogás, nézzék meg, és készítsék is el így!

A currykrémet egy serpenyőben kicsit lepirítjuk, majd felöntjük kókusztejjel, és hozzáadjuk a lemongrasst és a lime-levelet.

Megsózzuk, egy pici cukrot adunk hozzá, és bekötjük egy kevés keményítővel. Az ananászt meghámozzuk, majd felkockázzuk, és kevés vajon lepirítjuk.

 

2

2

 

Hozzáadjuk a fogaskockákat, pici sót teszünk rá, majd a leszűrt kókuszmártást. Forraljuk egy kicsit, és rizzsel tálaljuk. A fogashoz aktuális árat itt találnak.

 

Egy másik halas receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre, találnak nehezen, de könnyen elkészíthető variációt is. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.