Cesenai házi recept

A cesenai házi recept hozzávalói

20 dkg hal, 3 fél színes paprika, fokhagyma, 1 fej hagyma, 1 csomag petrezselyem, só, bors, olívaolaj, borecet

Cesenai házi recept

Cesenai házi recept

 

A cesenai házi recept elkészítése

 

Természetesen Európa és a világ ízei magyarul recept következik, mediterrán kirándulásra invitáljuk Önöket. Olasz jellegű az elkészítési mód, passzol tehát hozzá a ciabatta. Nézzék meg, és készítsék is el így! Cesenai azért, mert ott láttunk hasonlót, és házi, mert nem éttermi környezetben csodáltuk, és kóstoltuk meg. Hanem háznál!

Olívaolajat hevítünk, a hagymát pedig durvára vágjuk. A lényeg, hogy ezt az ételt hirtelen, nagy lángon kell főzni, akkor lesz az igazi. Nagyobb darabokra vágott színes paprikát használunk, íze és persze esztétikai hatása miatt is. A halakhoz aktuális árakat itt találnak.

Belekerül a hal, só, bors ízlés szerint, egy kevés borecet ez nemcsak pikáns ízt fog adni, de össze is tartja a halak húsát. Sok-sok petrezselyemzöld kell hozzá. A borecettől nem kell félni, az édes paprika ellensúlyozni fogja savanyúságát. Ha valóban olaszosak akarok lenni, ciabattával, ezzel az igazi itáliai-mediterrán kenyérrel tálaljuk.

 

Legyen inkább sült hal? Rendben! Kivételesen nem hekket ajánlunk sütni, hanem egy remek folyami megoldást, pisztrángot. És nem csak sima sütögetésről lesz szó...

 

Ha szeretnének húsos receptek között is válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Cesenai házi recept
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.