Csukafilé currys joghurtban

A csukafilé currys joghurtban recept hozzávalói

70 dkg csukafilé, só, bors, késhegynyi currypor, 2 dl joghurt, 5 dkg mazsola, 0,5 dl fehér bor, 1 szál póréhagyma, 1 evőkanál kukoricakeményítő

Csukafilé currys joghurtban

Csukafilé currys joghurtban

 

A csukafilé currys joghurtban recept elkészítése

 

Következzen a csuka! Mert kampányolunk mindig a halak mellett, és persze a lehető legtöbbet próbáljuk meg kihozni minden egyes halreceptből. Most nem tengeri hal kerül a konyhaasztalra, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

Nos tehát: először mazsolát áztatunk fehérborban. Utána a póréhagymát apró karikára vágjuk, és lesózzuk. A curryport a keményítővel együtt a joghurtba tesszük, és ehhez kerül hozzá az áztatott mazsola, valamint a póréhagyma karika.

A csukafiléket sózzuk, borsozzuk, majd magas peremű tepsiben (lehet ezt akár hőálló üvegtál, vagy kerámiaedény is) vajjal kikenve egymás mellé helyezzük, és ráöntjük a currys joghurtot. 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. A csukafiléhez aktuális árat itt találnak. Mazsolás rizst adhatunk hozzá.

 

Ha jól sikerült ez a csuka, nézzenek körül más halas receptért itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában!

 

Ha szeretnének válogatni húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csukafilé currys joghurtban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.