Csukafilé currys joghurtban

Hozzávalók, csukafilé currys joghurtban

70 dkg csukafilé

bors
késhegynyi currypor
2 dl joghurt
5 dkg mazsola
0,5 dl fehér bor
1 szál póréhagyma
1 evőkanál kukoricakeményítő

 

Csukafilé currys joghurtban

Csukafilé currys joghurtban

 

A csukafilé currys joghurtban recept elkészítése

 

Nos tehát: először mazsolát áztatunk fehérborban. Utána a póréhagymát apró karikára vágjuk, és lesózzuk. A curryport a keményítővel együtt a joghurtba tesszük, és ehhez kerül hozzá az áztatott mazsola, valamint a póréhagyma karika.

A csukafiléket sózzuk, borsozzuk, majd magas peremű tepsiben (lehet ezt akár hőálló üvegtál, vagy kerámiaedény is) vajjal kikenve egymás mellé helyezzük, és ráöntjük a currys joghurtot. 180 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. A csukafiléhez aktuális árat itt találnak. Mazsolás rizst adhatunk hozzá.

Ha jól sikerült ez a csuka, nézzenek körül más halas receptért itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csukafilé currys joghurtban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.