Csukapörkölt túrós csuszával

A csukapörkölt túrós csuszával recept hozzávalói

  • 60 dkg halfilé,
  • 2 fej vöröshagyma,
  • só,
  • bors,
  • 2 dkg pirospaprika,
  • 0,5 dl olaj,
  • 20 dkg csusza tészta,
  • 25 dkg túró,
  • 1 pohár tejföl,
  • 1 db zöldpaprika,
  • 1 db paradicsom,
  • 1 csomó kapor
Csukapörkölt túrós csuszával

Csukapörkölt túrós csuszával

 

A csukapörkölt túrós csuszával recept elkészítése

 

Egy klasszikus a magyar konyhából, ezúttal csukára hangolva. Kicsit más lesz, mint ha mondjuk harcsával készítettük volna, nyilván, ez is volt a cél. Nézzék meg, készítsék is el így!

Az apróra vágott vöröshagymát olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a zöldpaprikát, pirospaprikát, majd a paradicsomot és a halhúst, sóval, borssal fűszerezzük pár perc alatt készre főzzük.

A csukahús aktuális árát itt találják.

A túrós csuszát mindenki nyugodtan elkészítheti a saját ízlése szerint, itt most semmi különöset nem csináltunk. Ez lesz a csuka körete, friss kaporral díszítve. Természetesen felkészültünk arra is, hogy valakinek esetleg nincs különbejáratú, saját csuszareceptje. Semmi gond, itt a részletes Mit főzzünk ma?-videó, túrós csuszára hangolva.

Itt találnak egy hasonló receptet!

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csukapörkölt túrós csuszával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.