Édesköményes lazac

Az édesköményes lazac recept hozzávalói

60 dkg lazac, 1 db édesköménygumó, 5 dkg kapribogyó, medvehagyma, újhagyma, só, 6 dkg vaj, 2 dl tejszín, 0,5 dl fehér bor, 20 dkg hagyma

Édesköményes lazac

Édesköményes lazac

 

Az édesköményes lazac recept elkészítése

 

A lazac tartalmas, remek alapanyag, adunk is hozzá sok-sok receptet, ez itt az édesköményes verzió. No és persze a medvehagyma, véletlenül se felejtsük el, végre mindenütt kapható! Nézzék meg a receptet, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a charlotte-hagymát félkarikára vágjuk, és egy serpenyőben kevés olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott édesköményt, valamint egy kevés fehérbort, majd kevés párolás után az újhagymát és a kapribogyót is.

Ezek után tesszük bele a medvehagymát, és együtt pároljuk tovább. A legvégén felöntjük a tejszínnel. Utána belerakjuk a vajat is, hogy szép, fényes legyen.

A lazacot egy kevés sóval és citrommal meglocsoljuk, majd olívaolajon megsütjük. A raguval tálaljuk. A lazachoz aktuális árat itt találnak.

 

Egy másik remek halreceptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.