Fogas roston

Hozzávaló, fogas roston

  • 50 dkg fogasfilé,
  • só,
  • 1 köteg bazsalikom,
  • 30 dkg burgonya,
  • 2 dl tejszín,
  • 1 db citrom,
  • kevés cukor,
  • 6 dkg vaj,
  • 35 dkg spárga

 

Fogas roston

Fogas roston

 

A fogas roston recept elkészítése

 

A filét nagyobb kockákra vágjuk és hurkapálcikára húzzuk, besózzuk, és hűtőbe tesszük. A spárgát megtisztítjuk, kb. egy centis darabokra vágjuk. A fogas aktuális árát itt találja.

Serpenyőben vajat olvasztunk, a spárgát beletesszük, megcukrozzuk, sózzuk. Hozzáadjuk a finomra vágott bazsalikomot és tejszínt, így visszaforraljuk. A burgonyát sós vízben megfőzzük. A fogasnyársakat serpenyőben szép pirosra sütjük, majd a spárgával és a főtt burgonyával tálaljuk.

Ha szeretne egy más típusú fogasreceptet, itt megtalálja!

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fogas roston
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.