Grillezett lazac tejszínes répán

Hozzávalók, grillezett lazac tejszínes répán

70 dkg lazac
50 dkg sárgarépa
50 dkg fehérrépa
1 db citrom
2 dl fehérbor
4 dl tejszín

bors
kapor
petrezselyemzöld

 

Grillezett lazac tejszínes répán

Grillezett lazac tejszínes répán

 

A grillezett lazac tejszínes répán recept elkészítése

 

A répát és a fehérrépát vékony csíkokra (julienne-re) vágjuk fel. Elkezdjük párolni, majd fehérborral felöntjük. Ha kell öntünk még mellé vizet, végül pedig a tejszínt. Ez a tejszínes répa lesz a hal körete ma.

A lazacot is felvágjuk, besózzuk, sütjük. Közben a kaprot összevágjuk, a citromot pedig ketté, ezekkel díszítjük az elkészült lazacot, amit ízlésesen a tejszínes répán helyezünk el. A lazachoz aktuális árat itt találnak.

Ha megnézne még jónéhány halas receptet, nézzen körül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában. Biztosan talál még kedvére valót!

Jó étvágyat kívánok!

Cím
recipe image
Recept neve
Grillezett lazac tejszínes répán
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.