Grillezett lazac tejszínes répán

A grillezett lazac tejszínes répán recept hozzávalói

70 dkg lazac, 50 dkg sárgarépa, 50 dkg fehérrépa, 1 db citrom, 2 dl fehérbor, 4 dl tejszín, só, bors, kapor, petrezselyemzöld

Grillezett lazac tejszínes répán

Grillezett lazac tejszínes répán

 

A grillezett lazac tejszínes répán recept elkészítése

 

Gyors, egyszerű, finom. Ennyit tud ez a recept. Természetesen minden egy kicsit másképp történik, például a köretet nem nevezhetjük mindennapinak. Nézzék meg, készítsék is el így a lazacot! És a köretet.

A répát és a fehérrépát vékony csíkokra (julienne-re) vágjuk fel. Elkezdjük párolni, majd fehérborral felöntjük. Ha kell öntünk még mellé vizet, végül pedig a tejszínt. Ez a tejszínes répa lesz a hal körete ma.

A lazacot is felvágjuk, besózzuk, sütjük. Közben a kaprot összevágjuk, a citromot pedig ketté, ezekkel díszítjük az elkészült lazacot, amit ízlésesen a tejszínes répán helyezünk el. A lazachoz aktuális árat itt találnak.

Ha megnézne még jónéhány halas receptet, nézzen körül itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában. Biztosan talál még kedvére valót!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánok!

Cím
recipe image
Recept neve
Grillezett lazac tejszínes répán
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.