Harcsa gyöngyhagymával és gombával

Hozzávalók

50 dkg harcsa, 15 dkg gyöngyhagyma, 15 dkg csiperkegomba, 2,5 dl tejszín, só, 1 köteg kapor, 1 piros kaliforniai paprika, 1 cukkini, fél póréhagyma, 1 db sárgarépa, 1 db zöldpaprika, 50 dkg tagliatelle

 

Harcsa gyöngyhagymával és gombával

Harcsa gyöngyhagymával és gombával

 

A harcsa gyöngyhagymával és gombával recept elkészítése

 

A harcsát kockára vágjuk. Serpenyőben lepirítjuk, sózzuk. Egy másik serpenyőben a gyöngyhagymát is kicsit lepirítjuk, rádobjuk a cikkekre vágott gombát. Sózzuk. Felöntjük tejszínnel.

Hozzáadjuk a pirított harcsakockát. Kicsit összeforraljuk, és félretesszük. Vékony csíkokra vágjuk a zöldségeket. Kevés olíván lepirítjuk. Megsózzuk. A harcsához aktuális árat itt találnak!

 

Harcsa gyöngyhagymával és gombával 2

Harcsa gyöngyhagymával és gombával 2

 

A harcsás ragunkat a kifőtt tagliatellére tálaljuk, és megszórjuk a tetejét a pirított zöldségekkel.

Egy más karakterű harcsás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Harcsa gyöngyhagymával és gombával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.