Harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával

Hozzávalók, harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával

70 dkg harcsafilé
15 dkg koktélparadicsom
15 dkg póréhagyma
15 dkg cukkini

bors
1 db citrom
20 dkg vaj
1 csomag petrezselyemzöld
40 dkg masnitészta

 

Harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával

Harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával

 

A harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával recept elkészítése

 

A harcsafiléből 3 x 3 cm vastag, határozott kockákat vágunk. Ízesítjük sóval, borssal, 1 citrom levével, petrezselyemzölddel. A masnitésztát bő forró sós vízben kifőzzük.

A harcsafilé kockákat a koktélparadicsommal, a karikára vágott póréhagymával és a cukkinivel nyársra fűzzük. A vaj felén megsütjük. A harcsához aktuális árat itt találnak.

Kivesszük, zsiradékán a citrom héját, a petrezselyemzöld másik felét megpirítjuk, hozzáadjuk a vaj másik felét, és összeforraljuk vele. Ezt a citromos vajat tálaláskor a harcsanyársra öntjük, a kifőtt masnitésztával tálaljuk.

Egy más karakterű harcsareceptet itt találnak. Ha másfajta halreceptekre is kíváncsiak, itt tudnak böngészni!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Harcsanyárs citromos fűszervajjal, masnitésztával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.