Harcsapaprikás kapros túrógombóccal

A harcsapaprikás kapros túrógombóccal recept hozzávalói

50-60 dkg harcsafilé, 1 db hagyma, 1-2 gerezd fokhagyma, 1 db paprika, 1 db paradicsom, 1 dl tejföl, 1 dl tejszín, 0,5 kg túró, 1 db tojás, 7 dkg búzadara, 1 dl olaj, 0,5 dl fehérbor, só, bors, kapor, 1 kávéskanál fűszerpaprika

Harcsapaprikás kapros túrógombóccal

Harcsapaprikás kapros túrógombóccal

 

A harcsapaprikás kapros túrógombóccal recept elkészítése

 

Aki rendszeres látogatója a Mit főzzünk ma? oldalának, tudja jól, hogy halpártiak (is) vagyunk. Nem véletlenül. Ízes, egészséges! Másrészt a kapros túrógombóc sem elhanyagolható tényező, bárhonnan nézzük is.

Először elkészítjük a túrógombócot, amibe apróra vágott kaprot keverünk. A masszát félretesszük pihentetni. A túrógombócot így készítsék.

A hagymát kockára vágjuk olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a paprikát és a fokhagymát, felengedjük egy kevés vízzel vagy hal alaplével és a fehérborral.

A harcsát sózzuk, borsozzuk, majd belehelyezzük. Mielőtt a harcsa megfőne, behabarjuk, és hozzáadjuk a tejszínt. A túrógombócokat megfőzzük, és ezzel tálaljuk a harcsapaprikást. A harcsához aktuális árat itt találnak, mi most afrikai harcsát használtunk.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Harcsapaprikás kapros túrógombóccal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.