Harcsapaprikás kapros túrógombóccal

Hozzávalók, harcsapaprikás kapros túrógombóccal

50-60 dkg harcsafilé
1 db hagyma
1-2 gerezd fokhagyma
1 db paprika
1 db paradicsom
1 dl tejföl
1 dl tejszín
0,5 kg túró
1 db tojás
7 dkg búzadara
1 dl olaj
0,5 dl fehérbor

bors
kapor
1 kávéskanál fűszerpaprika

 

Harcsapaprikás kapros túrógombóccal

Harcsapaprikás kapros túrógombóccal

 

A harcsapaprikás kapros túrógombóccal recept elkészítése

 

Először elkészítjük a túrógombócot, amibe apróra vágott kaprot keverünk. A masszát félretesszük pihentetni. A túrógombócot így készítsék.

A hagymát kockára vágjuk olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a paprikát és a fokhagymát, felengedjük egy kevés vízzel vagy hal alaplével és a fehérborral.

A harcsát sózzuk, borsozzuk, majd belehelyezzük. Mielőtt a harcsa megfőne, behabarjuk, és hozzáadjuk a tejszínt. A túrógombócokat megfőzzük, és ezzel tálaljuk a harcsapaprikást. A harcsához aktuális árat itt találnak, mi most afrikai harcsát használtunk.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Harcsapaprikás kapros túrógombóccal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.