Három hagymás tengeri hekkfilé

A három hagymás tengeri hekkfilé recept hozzávalói

  • 1 db vöröshagyma,
  • 4 db újhagyma,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 2 dkg kapribogyó,
  • 1 csomag petrezselyem,
  • 3 evőkanál fehérborecet,
  • 1 evőkanál mustár,
  • só,
  • bors,
  • cukor,
  • 80 dkg tengeri hekkfilé

 

Három hagymás tengeri hekkfilé

Három hagymás tengeri hekkfilé

 

A hagymákat megtisztítjuk, a petrezselyem és a kapribogyó társaságában durvára vágjuk. Az ecetet mustárral, sóval, borssal, cukorral, kevés olajjal összekeverjük, lepürésítjük. A hekk aktuális árát itt találja.

A tengeri halfilét vajon megsütjük, majd tálalás előtt zsiradékában megpirítjuk a durvára vágott hagymákat, és összekeverjük a fűszerpürével. Petrezselymes burgonya társaságában is tálalhatjuk.

Itt találnak egy remek sertésreceptet, a változatosság kedvéért!

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tengeri hekkfilé, három hagymával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.