Három hagymás tengeri hekkfilé

A három hagymás tengeri hekkfilé recept hozzávalói

  • 1 db vöröshagyma,
  • 4 db újhagyma,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 2 dkg kapribogyó,
  • 1 csomag petrezselyem,
  • 3 evőkanál fehérborecet,
  • 1 evőkanál mustár,
  • só,
  • bors,
  • cukor,
  • 80 dkg tengeri hekkfilé
Három hagymás tengeri hekkfilé

Három hagymás tengeri hekkfilé

 

A három hagymás tengeri hekkfilé recept elkészítése

 

Ha most épp olyan a kedvük, hogy a hekkre csak úgy simán megsütve vágynak, oké, de azért egy kis többletet tegyünk mellé. Ehhez adunk javaslatot, egy pici többlet, és máris minden más megközelítést kap. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a hagymákat megtisztítjuk, majd a petrezselyem és a kapribogyó társaságában durvára vágjuk. Az ecetet mustárral, sóval, borssal, cukorral, kevés olajjal összekeverjük, lepürésítjük. A hekk aktuális árát itt találja.

A tengeri halfilét vajon megsütjük, majd tálalás előtt zsiradékában megpirítjuk a durvára vágott hagymákat, és összekeverjük a fűszerpürével. Petrezselymes burgonya társaságában is tálalhatjuk. Egyszerű, gyors recept a hétköznapokra, feltétlen próbálják ki!

 

Itt találnak egy remek sertésreceptet, a változatosság kedvéért!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.