Három hagymával készített tengeri hekkfilé

Hozzávalók, három hagymával készített tengeri hekkfilé

1 vöröshagyma
4 db újhagyma
2 gerezd fokhagyma
2 dkg kapribogyó
1 csomag petrezselyem
3 evőkanál fehérborecet
1 evőkanál mustár

bors
cukor
80 dkg tengeri hekkfilé

 

Három hagymával készített tengeri hekkfilé

Három hagymával készített tengeri hekkfilé

 

A három hagymával készített tengeri hekkfilé receptje

 

Könnyű, gyors, egészséges étel, hétköznap is simán elkészíthető. Benne vannak? A tengeri hekkfiléhez aktuális árat itt találnak.

A hagymákat megtisztítjuk, a petrezselyemmel és a kapribogyóval együtt durvára vágjuk. Hozzáadjuk az ecetet, a mustárt, sóval, borssal fűszerezzük, cukorral, kevés olajjal összekeverjük és lepürésítjük.

A tengeri halfilét vajon megsütjük, majd tálalás előtt zsiradékában megpirítjuk a durvára vágott hagymákat, és összekeverjük a fűszerpürével. Petrezselymes burgonyával  tálalhatjuk, mi így tettünk, ahogyan az a képen is látszik.

Egy más karakterű tengeri hal receptjét itt találják!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Három hagymával készített tengeri hekkfilé
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.