Indiai módon készült currys, narancsos sügér

Az indiai módon készült currys, narancsos sügér hozzávalói

  • 80 dkg tengeri sügérfilé,
  • késhegynyi curry,
  • 2 dl tejszín,
  • 1 dkg mazsola,
  • 2 evőkanál keményítő,
  • 1 db citrom,
  • 1 dl fehér bor,
  • 2 db narancs

 

Indiai módon készült currys, narancsos sügér, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Indiai módon készült currys, narancsos sügér, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

Az indiai módon készült currys, narancsos sügér recept elkészítése

 

A tengeri sügérfilét vajon megsütjük, a currys, narancsos mártást pedig majd a sügér visszamaradt zsiradékában készítjük el, hogy egyetlen ízt se veszítsünk el. A sügér aktuális árát itt találja.

A tejszínt felforraljuk a mazsolával, curryport adunk hozzá, majd a keményítővel besűrítjük. Ízesítjük még citrommal, és hozzátesszük a narancsokból készített filéket.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Kattintson ide egy másik, curryvel ízesített receptért!

Cím
recipe image
Recept neve
Indiai módon készült currys, narancsos sügér
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.