Joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal

Hozzávalók, joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal

60 dkg tengeri halfilé, 4 dl joghurt, 20 dkg sajt, bazsalikom, 1 db paprika, 1 db paradicsom, 1 db kígyóuborka, jégsaláta, madársaláta, balzsamecet, só, bors, rózsabors

 

Joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal

Joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal

 

A joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal recept elkészítése

 

Alaszkai tőkehalfilét javaslunk ehhez az ételhez. Persze megint kicsit másképp készül, ahogy azt a Mit főzzünk ma? kedves Olvasói már megszokhatták!

A halat fűszerezzük, serpenyőben elősütjük. Rátesszük egy tányérra, a joghurtot ráöntjük. Sajtot reszelünk a tetejére, és betesszük a sütőbe. A tengeri halfiléhez aktuális árat itt találnak.

Amíg a sajt rápirul a halra elkészítjük a salátát, amihez a zöldségeket felaprítjuk, összekeverjük, majd balzsamecettel felöntjük.

Ennyire gyorsan el lehet készíteni!

Itt találnak egy másfajta, de szintén hallal készülő receptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Joghurtos tengeri halfilé zöldsalátákkal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.