Kagylóragu hagymával, paradicsommal

Hozzávalók

10 dkg hagyma, 4 db paradicsom, 2 csomag petrezselyem, 1 dl bor (fehér), 5 dkg vaj, fél dl tejszín, só, bors, fokhagyma, kenyér, 1 db citrom, 40 dkg kagylóragu

 

Kagylóragu hagymával, paradicsommal

Kagylóragu hagymával, paradicsommal

 

A kockára vágott szalonnát kipirítjuk.

Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, fokhagymát, sok petrezselyemzöldet, kagylóhúst.

Fűszerezzük, majd fehérborral, tejszínnel ízesítjük, beforraljuk.

Pirított fehér kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kagylóragu hagymával, paradicsommal
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.