Kapribogyós halsaláta

A kapribogyós halsaláta recept hozzávalói

30 dkg tengeri hekkfilé, só, bors, 1 db citrom, 1 szál póréhagyma, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 csomag kapor, 1 db babérlevél, fehérbors, 1 dl fehérbor, 2 db paradicsom, 1 csomag bazsalikom, 1 evőkanál kapribogyó, 1 csomag spenót

Kapribogyós halsaláta

Kapribogyós halsaláta

 

A kapribogyós halsaláta recept elkészítése

 

A tengeri hekkfilé azon túl, hogy egészséges, alapvetően egy jellegtelen, kicsit semleges ízű alapanyag. És ez jelen esetben egyáltalán nem hátrány, sőt! Épp emiatt nagyon sokféle módon fel tudjuk használni, most, ebben az esetbe a titok a frissesség, a friss fűszerek.

Először is a tengeri hekkfilét fehérborban megpároljuk, sóval, borssal ízesítjük, kevés citromlét is adunk hozzá, ezzel megadjuk a hal alapízesítését. Az egyszerű tengeri halhoz aktuális árakat itt találnak.

Ezután a póréhagymát és a többi zöldfűszereket nagyobb darabokra összevágjuk a paradicsommal együtt. Összekeverjük, fehérborecettel ízesítjük, végül a párolt, leszárított halfiléket a tetejére helyezzük. Nagyon gyorsan elkészülő, egészséges, friss, finom salátát kaptunk, elkészítik, ugye?

 

Itt adunk egy másfajta, de szintén egyszerű tengeri halfilére hangolt receptet, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kapribogyós halsaláta
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.