Kapris pisztráng pórés zöldségekkel

A kapris pisztráng pórés zöldségekkel recept hozzávalói

2 db pisztráng, 20 dkg zöldség, póréhagyma, 10 dkg baconszalonna, 1 dl sűrített paradicsom, 1 dl fehérbor, kapribogyó, babérlevél, fokhagyma, só

Kapris pisztráng pórés zöldségekkel

Kapris pisztráng pórés zöldségekkel

 

A kapris pisztráng pórés zöldségekkel recept elkészítése

 

Az nem kérdés, hogy szeretjük a pisztrángot, de ez persze önmagában kevés. Kell hozzá egy jó recept, ami itt is van. Egyszerű az elkészítési mód, és látványos is lesz a vége, nem csak finom. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a baconszalonnát lepirítjuk, majd hozzátesszük a csíkokra vágott póréhagymát. A zöldségágyhoz a sárgarépát és a többi zöldséget is hosszúkásra vágjuk. Általában is, de ennél a receptnél különösen fontos, hogy ugyanolyan formákat alkalmazzunk a hozzávalóknál, jelen esetben a zöldségeknél. A pisztránghoz aktuális árat itt találnak.

Ezek után jöhetnek rá a megtisztított halak. Fűszerezzük sóval, fehérborssal, valamint kaprival és babérlevéllel. Halalaplével és fehérborral felöntjük, majd ebben kb. 10-15 percig pároljuk. A halalaplé elkészítésének módját itt találják. Ennyire egyszerű ez, ugye elkészítik?

 

Ha már pisztráng, akkor természetesen mutatunk egy másik megközelítést is, nézzék meg!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.