Kapris pisztráng pórés zöldségekkel

A kapris pisztráng pórés zöldségekkel recept hozzávalói

2 db pisztráng, 20 dkg zöldség, póréhagyma, 10 dkg baconszalonna, 1 dl sűrített paradicsom, 1 dl fehérbor, kapribogyó, babérlevél, fokhagyma, só

Kapris pisztráng pórés zöldségekkel

Kapris pisztráng pórés zöldségekkel

 

A kapris pisztráng pórés zöldségekkel recept elkészítése

 

Az nem kérdés, hogy szeretjük a pisztrángot, de ez persze önmagában kevés. Kell hozzá egy jó recept, ami itt is van. Egyszerű az elkészítési mód, és látványos is lesz a vége, nem csak finom. Nézzék meg, és készítsék is el így!

A baconszalonnát lepirítjuk, majd hozzátesszük a csíkokra vágott póréhagymát. A zöldségágyhoz a sárgarépát és a többi zöldséget is hosszúkásra vágjuk. A pisztránghoz aktuális árat itt találnak.

Jöhetnek rá a megtisztított halak. Fűszerezzük sóval, fehérborssal, valamint kaprival és babérlevéllel. Halalaplével és fehérborral felöntjük, majd kb. 10-15 percig pároljuk. A halalaplé elkészítésének módját itt találják. Ennyire egyszerű ez, ugye elkészítik?

 

Ha már pisztráng, akkor természetesen mutatunk egy másik megközelítést is, nézzék meg!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kapris pisztráng pórés zöldségekkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.