Kefírben párolt harcsa

Hozzávalók

60 dkg harcsa, 2 dl kefír, 2 dl tejszín, kakukkfű, 50 dkg burgonya, 1 csomag petrezselyem, 3 szál póréhagyma, 5 dkg vaj, kapor

 

Kefírben párolt harcsa

Kefírben párolt harcsa

 

A kefírben párolt harcsa elkészítése

 

A harcsát besózzuk, és az egyik felmelegített serpenyőben elősütjük. A burgonyát én már előre megfőztem. Vajat olvasztunk, kaprot teszünk a vajhoz, belerakjuk a burgonyát. Nagyon jó íze lesz!

A póréhagymát felvágjuk, hozzáadjuk a halhoz. A kefírt is beletesszük. A szürkeharcsához aktuális árat itt találnak. Ha nagyon árérzékenyek, de mindenképp el szeretnék készíteni ezt a receptet, az afrikai harcsa olcsóbb, abból is elkészíthetik. Aktuális árat itt találnak.

Ne ijedjenek meg, a kefír először szét fog esni, de elárulok egy kis titkot: ha pici tejszínt tesznek bele, hamarabb visszanyeri a sűrűségét, és egy sűrű mártást kapunk.

Tálalásnál koktélparadicsommal és kaporral díszítjük. Gyors, egyszerű: egy igazi legényétel.

Egy másfajta halrecepthez kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Kefírben párolt harcsa
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.