Királyrákos falatka

A királyrákos falatka recept hozzávalói

5 dkg vaj, petrezselyem, 1 gerezd fokhagyma, 3 dl, lecsepegtetett joghurt, póréhagyma, só, 1 db lime, 1 db bagett, 30 dkg királyrák

Királyrákos falatka

Királyrákos falatka

 

A királyrákos falatka recept elkészítése

 

Nagyon egyszerű, nagyon könnyen elkészíthető recept, különlegességét most az alapanyag adja. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a tisztított királyrákot kevés olajon lepirítjuk. Sózzuk. A királyrákhoz aktuális árat itt találnak.

Zúzott fokhagymát adunk hozzá és fehérborral felöntjük. A lime levével meglocsoljuk. Végül a tűzről levéve kevés vajat adunk hozzá. Így hagyjuk kihűlni.

A lecsepegtetett joghurtot kevés sóval és vágott póréhagymával összekeverjük. A baguette-et felszeleteljük karikákra. Megkenjük a joghurtos krémmel.

A királyrák falatokat egy-egy szelet baguette-re helyezzük, így tálaljuk.

 

Egy másik egyszerű receptért kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20071228/B)



Comments are closed.