Koktélrákkal töltött padlizsán

A koktélrákkal töltött padlizsán recept hozzávalói

  • 40 dkg koktélrák,
  • 4 db padlizsán,
  • 1 db cukkini,
  • 4 db paradicsom,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • provence-i fűszer,
  • petrezselyem,
  • 1 db erős paprika
Koktélrákkal töltött padlizsán

Koktélrákkal töltött padlizsán

 

A koktélrákkal töltött padlizsán recept elkészítése

 

Alapszlogenünk az Európa és a világ ízei magyarul, ennek megfelelően készült ez a recept. Különlegesség, pikantéria. Itt egy igazi különlegesség, ami nagyon látványos. Csak úgy mellékesen. A rákos töltelék remekül passzol a padlizsánhoz - ennyit arról, ami az ízhatást érinti. Nézzenek rá, és természetesen készítsék is el így!

A padlizsán oldalait bevágjuk, majd sütőben megsütjük. A rákokat egy kevés olívaolajon lepirítjuk, megsózzuk. Hozzáadjuk a kockázott cukkinit, és együtt pirítjuk tovább. A rákokhoz aktuális árat itt találnak.

Ezután jöhet az apró kockákra vágott paradicsom, a zúzott fokhagyma, a provence-i fűszer, a vágott petrezselyem, és egy kevés erős paprika.

Összeforraljuk, és a sült padlizsán belsejébe töltjük úgy, hogy a padlizsánt az egyik vágásnál megnyitjuk, a belsejét összenyomjuk, és ebbe az üregbe töltjük bele a rákos tölteléket.

 

Egy másik, halas-rákos receptet itt találnak.

 

Ha csak úgy böngészni szeretnének halak, rákok, kagylók között, itt tehetik meg. Válasszanak egy másik receptet is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Koktélrákkal töltött padlizsán
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.