Koktélrákos pappardelle

Hozzávalók, koktélrákos pappardelle

40 dkg koktélrák,
20 dkg királyrák,
fokhagyma,
bazsalikom,
petrezselyem,
só,
40 dkg pappardelle,
8 dkg vaj,
1 dl fehérbor,
chili,
6 dkg parmezán

 

Koktélrákos pappardelle

Koktélrákos pappardelle

 

A koktélrákos pappardelle recept elkészítése

 

Varázsoljunk mediterrán hangulatot otthonra! Oké, kell hozzá egy kis befektetés, elsősorban aki a királyrákot és koktélrákot illeti, de elhihetik, megéri bevállalni. Először a tésztát főzzük ki forró, sós vízben. Leszűrjük, félretesszük. A pappardelléhez aktuális árat itt találnak.

Olívaolajat melegítünk egy serpenyőben. A kiolvasztott koktélrákot lepirítjuk addig, amíg a leve elfő. Utána hozzáadjuk a kiolvasztott királyrákot. Sózzuk, és kevés vajat rakunk bele. Felöntjük a fehérborral és összeforraljuk. A chilipaprikával ízesítjük.

 

2

2

 

Hozzáadjuk a vágott petrezselymet és a bazsalikomot, majd utána a kifőzött papardellét, és összeforgatjuk. A maradék vajat elkeverjük benne. Parmezánnal megszórva tálaljuk.

Egy másik, rákkal készült receptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Koktélrákos pappardelle
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.