Krumplis palacsinta különlegesen

Hozzávalók, krumplis palacsinta különlegesen

40 dkg lazac
1 db sárgarépa
10 dkg brokkoli
10 dkg karfiol
2 dl tejszín

1 dl tejföl
1 dkg kaviár
1 gerezd fokhagyma
5 dkg liszt

 

 

A krumplis palacsinta különlegesen recept elkészítése

 

A burgonyát sós vízben megfőzzük. A főtt burgonyát áttörjük burgonyanyomóval és beletesszük egy tálba. Hozzáadjuk a tojást, a tejet és a sót. Ha túl híg, liszttel sűrítjük. Ebből a tésztából palacsintát sütünk. A palacsinta alapreceptjét egyébként itt találják.

A lazacot hüvelykujj-vastag csíkokra vágjuk. Megsózzuk és grillezzük. A felvágott zöldségeket serpenyőbe tesszük, majd tejszínnel visszaforraljuk. Az előkészített alapanyagokat a palacsintába töltjük, és tejföllel leöntjük, majd sütőben besütjük. A lazachoz aktuális árat itt találnak.

Tálaláskor hozzáadjuk a kaviárt, díszítésnek még petrezselymet használunk. A kaviárhoz aktuális árakat itt találnak.

 

Krumplis palacsinta különlegesen

Krumplis palacsinta különlegesen

 

A teljes videóreceptet itt találják.

Másfajta palacsintára gondolt? Nem gond - itt egy másik javaslat!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Krumplis palacsinta különlegesen
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.