Lazacos gnocchi

A lazacos gnocchi recept hozzávalói

20 dkg füstölt lazac, 50 dkg gnocchi, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, 4 dl tejszín, bazsalikom, 1 csomag petrezselyemzöld, rózsabors

Lazacos gnocchi

Lazacos gnocchi

 

A lazacos gnocchi elkészítése

 

Mai egy serpenyős recept, jellemzően hétköznapra. Ha kevés az idő, tökéletes megoldás. A lazac nagyon tápláló, nem kell mennyiséget enni és készíteni belőle, a gnocchi pedig remekül passzol hozzá.

A lazacot kockára felvágjuk. Olajat hevítünk egy serpenyőben, beletesszük a lazacot, és elkezdjük sütni. Megsózzuk, de arra nagyon vigyázzunk, hogy a füstölt lazac is sós. Finoman, érzéssel! A lazacfiléhez aktuális árat itt találnak.

Hozzáadjuk a bazsalikomot, a petrezselymet, végül a gnocchit, legvégén pedig a felaprított fokhagymát. Tejszínt öntünk bele, ha sűrűnek érzik, egy kis vizet is tehetnek hozzá. Tálalásnál rózsaborssal még megszórjuk, bazsalikommal díszítjük.

 

Egy másik gnocchis recepthez kattintsanak ide!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Lazacos gnocchi
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.