Makrélával töltött paprika

A makrélával töltött paprika recept hozzávalói

20 dkg füstölt makréla, 8 db közepes paprika, 30 dkg krémsajt, 1 dl tejszín, 1 evőkanál kapribogyó, só, bors, citromlé, 5 dkg vaj

 

Makrélával töltött paprika

Makrélával töltött paprika

 

A makrélával töltött paprika recept elkészítése

 

Mit főzzünk ma egy kicsit másképp, nem a megszokott módon. Töltött paprikát, tényleg nem hétköznapi jelleggel. De: elfogadható az ár, és kész a különleges meglepetés!

A paprikákat megfelezzük, aki nem szereti a magot, kimagozhatja, majd vajon teljesen átsütjük. A makrélát filézzük, bőrét lehúzzuk, áttörjük a hal húsát, adunk hozzá kapribogyót, tejszínt, krémsajtot, citromlevet, összekeverjük és már kész is a töltelék – tehetjük bele a paprikákba. Zöldcitrommal díszítjük, a tetejére pedig borsot szórunk. A makrélához aktuális árat itt találnak.

Köretnek pirított baguette-et javaslok. Tálalásnál a töltött paprika a pirított kenyérre kerül. Egy jó, és hirtelen is elkészíthető desszertötlet: zöldcitrom és trópusi gyümölcs-jégkrémet megdíszítünk kiwivel, mandarinnal és csokival – már csak neki kell látni!

Makrélával töltött paprika, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Makrélával töltött paprika, ahogyan a Mit főzzünk ma? konyhájában készült

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Makrélával töltött paprika
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.