Mangósalsás sült pisztráng

Hozzávalók

4 db pisztráng, 3 dkg burgonya (új), 4 db tojás, 20 dkg salátamix, 4 db paradicsom (koktél), 12 dkg, angol bab (zöld), olaj (olíva), só, bors, 3 szál koriander, 1 db mangó, 1 db chili, 2 db lime

 

 

A mangósalsás sült pisztráng elkészítése

 

Főzzük meg sós vízben a burgonyát, majd szűrjük le. Egy másik adag vízben a jó alaposan megmosott tojást főzzük keményre, majd 4 perc elteltével adjuk hozzá a babot. Ha megfőtt szűrjük le, a tojást pucoljuk meg és vágjuk negyedekre.

A halat irdaljuk be, sózzuk, borsozzuk, majd olívaolajjal megkenve süssük meg serpenyőben.

Tegyük tálra a salátát, rakjuk rá a kihűlt felezett burgonyát, kupacba a babot, a tojáscikkeket, a felezett paradicsomokat, locsoljuk meg olívával.

Készítsük el a salsát: turmixgépben a koriandert, a kockázott mangót, a kierezett chilit, a reszelt gyömbért, a lime levét és a sót keverjük jól össze. Ennyi az egész!

A megsült halat rakjuk a salátára, és adjuk mellé a salsát.

 

Mangósalsás sült pisztráng

Mangósalsás sült pisztráng

Kipróbálna egy afrikai harcsás receptet is? Tessék!

A teljes videóreceptet itt találják, hogy még könnyebb legyen elkészíteni ezt a különleges receptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mangósalsás sült pisztráng
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.