Mangósalsás sült pisztráng

A mangósalsás sült pisztráng recept hozzávalói

4 db pisztráng, 3 dkg újburgonya, 4 db tojás, 20 dkg salátamix, 4 db koktélparadicsom, 12 dkg, angol zöldbab, olívaolaj, só, bors, 3 szál koriander, 1 db mangó, 1 db chili, 2 db lime

 

 

A mangósalsás sült pisztráng elkészítése

 

A pisztráng nem mindennapos vendég a konyhában, ezért nem szokványos a recept sem, amelyet kapott.

Főzzük meg sós vízben a burgonyát, majd szűrjük le. Egy másik adag vízben a jó alaposan megmosott tojást főzzük keményre, majd 4 perc elteltével adjuk hozzá a babot. Ha megfőtt szűrjük le, a tojást pucoljuk meg és vágjuk negyedekre.

A halat irdaljuk be, sózzuk, borsozzuk, majd olívaolajjal megkenve süssük meg serpenyőben. A pisztránghoz aktuális árat itt találnak.

Tegyük tálra a salátát, rakjuk rá a kihűlt felezett burgonyát, kupacba a babot, a tojáscikkeket, a felezett paradicsomokat, locsoljuk meg olívával.

Készítsük el a salsát: turmixgépben a koriandert, a kockázott mangót, a kierezett chilit, a reszelt gyömbért, a lime levét és a sót keverjük jól össze. Ennyi az egész!

A megsült halat rakjuk a salátára, és adjuk mellé a salsát.

Mangósalsás sült pisztráng

Mangósalsás sült pisztráng

Kipróbálna egy afrikai harcsás receptet is? Tessék!

A teljes videóreceptet itt találják, hogy még könnyebb legyen elkészíteni ezt a különleges receptet!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mangósalsás sült pisztráng
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.