Matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve

Hozzávalók, matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve

10 dkg krémsajt

fehér bors
10 dkg kígyóuborka
1 csomó újhagyma
10 dkg kaliforniai paprika
1 db citrom
8 db extrudált kenyér
40 dkg heringfilé

 

matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve

matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve

 

A matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve receptje

 

A krémsajthoz hozzáadjuk az apróra vágott pritaminpaprikát, majd kevés sót, fehérborsot szórunk bele. A felvágott uborkát és az újhagymát is beletesszük. Ezzel kenjük meg a kenyérszeleteket. Mi egyébként két szeletet tettünk egymásra.

A tetejére ráfektetjük a matjes heringfiléket, majd egy különleges díszt készítünk citromból. A héját vékonyan lehámozzuk, hogy olyan legyen, mint egy szerpentin. Fűszerekkel még díszíthetjük, körbeszórjuk velük az ételt. Heringhez aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.