Matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve

A matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve recept hozzávalói

10 dkg krémsajt, só, fehér bors, 10 dkg kígyóuborka, 1 csomó újhagyma, 10 dkg kaliforniai paprika, 1 db citrom, 8 db extrudált kenyér, 40 dkg heringfilé

Matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve

Matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve

 

A matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve receptje

 

Nem csak az úgymond nagyobb ételekre kell rákészülni, hanem az apróságokra is. Teszem azt, ha épp heringre vágyunk, akkor is tartsuk meg ezt a jó szokást. Tehát, nem csak felbontunk egy konzervet, és kikanalazzuk, hanem formálunk belőle egy nagyszerű ételt. Itt a példa, nézzék meg, és legközelebb készítsék is el így!

A krémsajthoz hozzáadjuk az apróra vágott pritaminpaprikát, majd kevés sót, fehérborsot szórunk bele. A felvágott uborkát és az újhagymát is beletesszük. Ezzel kenjük meg a kenyérszeleteket. Mi egyébként két szeletet tettünk egymásra.

A tetejére ráfektetjük a matjes heringfiléket, majd egy különleges díszt készítünk citromból. A héját vékonyan lehámozzuk, hogy olyan legyen, mint egy szerpentin. Fűszerekkel még díszíthetjük, körbeszórjuk velük az ételt. Heringhez aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Matjes heringfilé, szendvicsként elkészítve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.