Olasz haltál

Hozzávalók, olasz haltál

20 dkg tengeri halfilé
20 dkg tenger gyümölcsei (polip, rákolló, kagyló)
10 dkg zöldborsó
1 db cukkini
1 db padlizsán
2 db vöröshagyma
20 dkg vaj
olívaolaj
5 dkg fokhagyma
oregánó
1 dl tejszín
1 dl fehérbor
30 dkg tollhegytészta

 

Olasz haltál

Olasz haltál

 

Az olasz haltál elkészítése

 

A tollhegytésztát bő sós vízben kifőzzük. Közben a tengeri halfilét ujjnyi vastag csíkokra daraboljuk. Vajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a halcsíkokat, a felengedett tenger gyümölcseit, és a szintén csíkokra darabolt zöldségeket. Az alaszkai tőkehalfiléhez aktuális árat itt találnak.

Fűszerezzük, majd tejszínnel, fehérborral felöntjük. Tálaláskor összekeverjük a főtt tollhegytésztával, így kínáljuk.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Olasz haltál
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.