Olasz haltál

Az olasz haltál recept hozzávalói

20 dkg tengeri halfilé, 20 dkg tenger gyümölcsei (polip, rákolló, kagyló), 10 dkg zöldborsó, 1 db cukkini, 1 db padlizsán, 2 db vöröshagyma, 20 dkg vaj, olívaolaj, 5 dkg fokhagyma, oregánó, 1 dl tejszín, 1 dl fehérbor, 30 dkg tollhegytészta

 

Olasz haltál

Olasz haltál

 

Az olasz haltál recept elkészítése

A tengeri halfilé mellé tenger gyümölcseit használunk, remek fűszerezéssel, és stílszerűen tollhegytésztával. Ha sikerült kedvet csinálni, lássanak hozzá gyorsan, és készítsék el!

A tollhegytésztát bő sós vízben kifőzzük. Közben a tengeri halfilét ujjnyi vastag csíkokra daraboljuk. Vajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a halcsíkokat, a felengedett tenger gyümölcseit, és a szintén csíkokra darabolt zöldségeket. Az alaszkai tőkehalfiléhez aktuális árat itt találnak.

Fűszerezzük, majd tejszínnel, fehérborral felöntjük. Tálaláskor összekeverjük a főtt tollhegytésztával, így kínáljuk.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Olasz haltál
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.