Pangasius halfilé pirított burgonyával

Hozzávalók, pangasius halfilé pirított burgonyával

80 dkg halfilé, 60 dkg burgonya, 30 dkg spárga, 1 csomag rozmaring, só, bors, 10 dkg vaj, 2 db citrom, 1 csomag petrezselyemzöld

A salátához:

5 dkg jégsaláta, 5 dkg lolo rosso, 5 dkg lolo verde, 5 dkg madársaláta

A dresszinghez:

1 csomó újhagyma, málnaecet, olívaolaj, só, bors

 

 Pangasius halfilé pirított burgonyával

Pangasius halfilé pirított burgonyával

 

A pangasius halfilé pirított burgonyával recept elkészítése

 

A halfiléket fűszerezzük sóval, borssal. A burgonyát pedig a héjában megfőzzük, majd ha kihűlt, daraboljuk. A pangasius halfilé aktuális árát itt találja! A halfiléket forró vajon megsütjük. A burgonyát is pirítjuk a spárgával és az apróra vágott petrezselyemzölddel együtt.

Salátaöntetet készítek közben, újhagymát összevágunk, olívaolajat, málnaecetet öntünk rá, sózzuk, borsozzuk, kevés rozmaringot így tálaljuk. Citromkosárkával díszítjük.

Ízlésünknek megfelelően salátákat válogatunk, jégsalátát, lolót, madársalátát, meglocsoljuk a salátaöntettel, mellé kerül a burgonya, rá a halfilé.

További halas receptet itt talál!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Pangasius halfilé pirított burgonyával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.