A pangasius halfilé pirított burgonyával recept hozzávalói
80 dkg halfilé, 60 dkg burgonya, 30 dkg spárga, 1 csomag rozmaring, só, bors, 10 dkg vaj, 2 db citrom, 1 csomag petrezselyemzöld
A salátához:
5 dkg jégsaláta, 5 dkg lolo rosso, 5 dkg lolo verde, 5 dkg madársaláta
A dresszinghez:
1 csomó újhagyma, málnaecet, olívaolaj, só, bors
Pangasius halfilé pirított burgonyával
A pangasius halfilé pirított burgonyával recept elkészítése
Természetesen megint egy kicsit másképp, saláta, salátaöntet, spárga - ennyit előzetesen. Nézzék meg ezt a cápaharcsa receptet, és készítsék is el így!
A halfiléket fűszerezzük sóval, borssal. A burgonyát pedig a héjában megfőzzük, majd ha kihűlt, daraboljuk. A pangasius halfilé aktuális árát itt találja! A halfiléket forró vajon megsütjük. A burgonyát is pirítjuk a spárgával és az apróra vágott petrezselyemzölddel együtt.
Salátaöntetet készítek közben, újhagymát összevágunk, olívaolajat, málnaecetet öntünk rá, sózzuk, borsozzuk, kevés rozmaringot így tálaljuk. Citromkosárkával díszítjük.
Ízlésünknek megfelelően salátákat válogatunk, jégsalátát, lolót, madársalátát, meglocsoljuk a salátaöntettel, mellé kerül a burgonya, rá a halfilé.
További halas receptet itt találnak!
Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!
Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!
Jó étvágyat kívánunk!