Paradicsomos zöldségszalma harcsával

Hozzávalók

60 dkg harcsa, 1 db padlizsán, 1 db cukkini, 1 db póréhagyma, 2 db répa, 1 db zeller (gumó), 1 db kaliforniai paprika (piros), 1 db kaliforniai paprika (sárga), 1 db kaliforniai paprika (zöld), 4 db paradicsom, 10 dkg vaj, 40 dkg penne

 

Hogy a hal mennyire egészséges, elég nyilvánvalóan bizonyítják a japán statisztikák. A hosszú élet egyik titka a halfogyasztás. Az ízekről még nem is beszéltünk...

 

 

Hogy kezdjük? Felteszek vizet forrni.

A répát julienne-re vágom fel, mondhatom úgy is, hogy szalmavékonyra. A többi a zöldséget is vékony csíkokra vágom, a paradicsomot pedig meghámozom, majd összevágom. Minél többféle zöldséget használnak, annál finomabb lesz a végeredmény.

Lepirítom a zöldségeket, először a sárgarépát, a zellert, a hagymát, majd a cukkinit, végül ráteszem a paradicsomot.

Közben a pennét beleöntöm a forrásban levő sós vízbe. Amint a tészta kifőtt, leszűröm és ráteszem a zöldségekre, összekeverem, majd vajat adok hozzá.

A harcsát sózom, borsozom, olajban megsütöm. Tálalom, alulra a zöldséges tészta, tetejére a harcsa. Petrezselyemzölddel díszítem.

A teljes videóreceptet itt találják!

Ha már kampányoltunk a hal mellett (mint ahogy mindig is tesszük), rögtön itt is van még egy halrecept!

 

Paradicsomos zöldségszalma harcsával

Paradicsomos zöldségszalma harcsával

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Paradicsomos zöldségszalma harcsával
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.