Párolt pisztrángtekercs

A párolt pisztrángtekercs recept hozzávalói

4 db pisztráng filézve, 8 db füstölt fürjtojás, 20 dkg sárgarépa, 10 dkg póréhagyma, 10 dkg cukkini, 20 dkg champignon gomba, 10 dkg vaj, 1 l halalaplé

Párolt pisztrángtekercs

Párolt pisztrángtekercs

 

A párolt pisztrángtekercs recept elkészítése

 

Jöjjön egy igazán egyszerű és gyors halas recept. Most nem mondjuk el sokadszorra, hogy a hal mennyire egészséges, inkább azt mondjuk, ez egy igen finom étel, amit bizony meg kell kóstolni! Nézzék meg, teszteljék le!

A pisztrángfiléket sózzuk, majd szeletekre vágott sárgarépával, póréhagymával, cukkinivel, valamint a fürjtojásokkal göngyöljük. A pisztránghoz aktuális árat itt találnak.

Halalaplében pároljuk. A halalaplé készítéséhez egy kis előzetes: A jól megmosott haldarabokat egy nagy fazékba tesszük. Meghámozzuk a hagymát, majd durvára vágjuk, a tisztított póréhagymát viszont kis darabokra vágjuk, csakúgy, mint a sárgarépát, zellert. A teljes receptet itt találják.

Ugyanezekből a zöldségekből készítsünk serpenyőben vajon sült zöldségeket. Mellé burgonyaköretet adhatunk. Remekül passzol mellé egy megfelelő hőmérsékletre hűtött sauvignon blanc, mondjuk a Balaton-felvidékről.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Párolt pisztrángtekercs
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.