Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

Hozzávalók

2 db hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 3 db babérlevél, só, egész bors, 1 csomag petrezselyem, 3 db paradicsom, 1 db póréhagyma, 3 db citrom, 50 dkg halcsont (tengeri), 5 g szeklice (sáfrányos), 1 kg tenger gyümölcsei mix

 

 

A halalapléhez hideg vízben feltesszük főni a hozzávalókat, és a forrástól számított 5- 10 percig főzzük, majd leszűrjük.

A tenger gyümölcseit a kockázott paradicsommal és a szeletelt póréval együtt egy lábosba rakjuk. Leforrázzuk a halalaplével, majd 2- 3 perc forrás után megszórjuk a durvára vágott petrezselyemmel.

Ha kell, még sózzuk, és ha szeretjük, csavarjunk még bele kevés citromlevet. Ha szeretnék ezt a receptet Pistivel együtt elkészíteni, itt megtalálják a teljes videóreceptet!

Kedvet kaptak egy jó halrecepthez? Tessék!

 

Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

Pikáns halleves, mindenféle tengeri herkentyűből

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Pikáns halleves mindenféle tengeri herkentyűből
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.