Pisztrángfilé füstölt sonkával és salátákkal

Hozzávalók, pisztrángfilé füstölt sonkával és salátákkal

60 dkg pisztrángfilé
8 dkg pármai sonka
50 dkg saláta (jégsaláta, madársaláta, ízlés szerint)
5 dkg fenyőmag

olaj
dióolaj
10 dkg koktélparadicsom
fehérborecet

 

Pisztrángfilé füstölt sonkával és salátákkal

Pisztrángfilé füstölt sonkával és salátákkal

 

A pisztrángfilé füstölt sonkával és salátákkal recept elkészítése

 

Először is a pisztrángfilét megsózom. Ezután ráhelyezem a pármai sonkát, így összegöngyölöm, majd fogpiszkálóval összetűzöm. A pisztrángfiléhez aktuális árat itt találnak.

Én most a halat dióolajban sütöttem meg, nem véletlenül, mert így még különlegesebb. A jó magyar dióolajhoz aktuális árat itt találnak.

Megpirítjuk a fenyőmagot, majd ízlés szerint összeállítjuk a friss salátákat, amelyekhez pár szem koktélparadicsomot adunk, valamint természetesen a megpirított fenyőmagot. Végül fehérborecettel ízesítjük. A salátákhoz adtunk előzetes tippeket, de tényleg Önökre bízzuk, hogy ízlésük szerint válogassák össze őket. De maradhatnak a jégsaláta-madársaláta verziónál is:).

Egy másik pisztrángreceptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánok!

Cím
recipe image
Recept neve
Pisztrángfilé füstölt sonkával és salátákkal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.