Ponty kagylóval, kaliforniai paprikával

A ponty kagylóval, kaliforniai paprikával recept hozzávalói

  • 80 dkg pontyfilé,
  • 10 dkg margarin,
  • só,
  • őrölt bors,
  • 5 dkg liszt,
  • 5 dkg vöröshagyma,
  • 5 dkg paprika,
  • 10 dkg kaliforniai paprika,
  • 1 dl tejszín,
  • 2 dkg keményítő,
  • 0,5 dl tejföl,
  • 2 dkg fűszerpaprika,
  • 25 dkg hordóburgonya,
  • 25 dkg kagyló

 

Ponty kagylóval, kaliforniai paprikával

Ponty kagylóval, kaliforniai paprikával

 

A ponty kagylóval, kaliforniai paprikával recept elkészítése

 

A halat irdaljuk, daraboljuk. Margarint hevítünk, karikára vágott újhagymát teszünk hozzá, majd belekerül a paprika. Mi mind a három színű kaliforniai paprikát felhasználtuk.

Most a hal következik. Hozzátesszük a kaprot, mely jól kihozza a hal ízét. Sózzuk, pirospaprikát szórunk rá, végül a sajtot és a kagylót is hozzáadjuk. A kagylók aktuális árát itt találja.

Tálalásnál hordóburgonyát adunk hozzá. A burgonyát megtisztítjuk, hordó alakúra formázzuk, sós vízben megfőzzük.

Itt adunk egy kagylós receptet!

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Ponty kagylóval, kaliforniai paprikával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.