Rákos pappardelle

Hozzávalók

40 dkg koktélrák, 20 dkg királyrák, fokhagyma, bazsalikom, petrezselyem, só, 40 dkg pappardelle, 8 dkg vaj, 1 dl fehérbor, chili, 6 dkg parmezán

 

Rákos pappardelle

Rákos pappardelle

 

A rákos pappardelle recept elkészítése

 

Először a tésztát főzzük ki forró, sós vízben. Leszűrjük, félretesszük. A pappardelléhez aktuális árat itt találnak.

Olívaolajat melegítünk egy serpenyőben. A kiolvasztott koktélrákot lepirítjuk addig, amíg a leve elfő. Utána hozzáadjuk a kiolvasztott királyrákot. Sózzuk, és kevés vajat rakunk bele. Felöntjük a fehérborral és összeforraljuk. A chilipaprikával ízesítjük.

 

2

2

 

Hozzáadjuk a vágott petrezselymet és a bazsalikomot, majd utána a kifőzött papardellét, és összeforgatjuk. A maradék vajat elkeverjük benne. Parmezánnal megszórva tálaljuk.

Egy másik, rákkal készült receptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rákos pappardelle
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.