Roston sült fogasfilé

A roston sült fogasfilé recept hozzávalói

  • 50 dkg fogasfilé,
  • só,
  • 1 köteg bazsalikom,
  • 30 dkg burgonya,
  • 2 dl tejszín,
  • 1 db citrom,
  • kevés cukor,
  • 6 dkg vaj,
  • 35 dkg spárga
Roston sült fogasfilé

Roston sült fogasfilé

 

A roston sült fogasfilé recept elkészítése

 

Aktuálissá vált, hogy jöjjön az újabb halas recept, jön is. Most fogast választottunk, remek halfajta, jó recepttel remek végeredmény. Nézzék meg, próbálják ki!

A filét nagyobb kockákra vágjuk és hurkapálcikára húzzuk, besózzuk, és hűtőbe tesszük. A spárgát megtisztítjuk, kb. egy centis darabokra vágjuk. A fogas aktuális árát itt találja.

Serpenyőben vajat olvasztunk, a spárgát beletesszük, megcukrozzuk, sózzuk. Hozzáadjuk a finomra vágott bazsalikomot és tejszínt, így visszaforraljuk. A burgonyát sós vízben megfőzzük. A fogasnyársakat serpenyőben szép pirosra sütjük, majd a spárgával és a főtt burgonyával tálaljuk.

 

Ha szeretne egy más típusú fogasreceptet, itt megtalálja!

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

Ha szeretnének még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Nézzenek körül, válasszanak, készítsék el a kedvükre való receptet. Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fogas roston
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.