Rostonsült keszeg zöldségekkel

A rostonsült keszeg zöldségekkel recept hozzávalói

4 db kb. 20 dkg-os keszeg, 2 db padlizsán, 2 db cukkini, 2 dl paradicsomkonzerv, só, bors, 1 csomag bazsalikom, 2 dl húsalaplé

Rostonsült keszeg zöldségekkel

Rostonsült keszeg zöldségekkel

 

A rostonsült keszeg zöldségekkel recept elkészítése

 

A keszeg nagyon jó ízű hal, a szálkával viszont kalkulálni kell, de ez az élmény része. Odafigyelős, aprólékos fogyasztás, épp ezért kiemelten figyelünk az ízekre. A mostani egészen egyszerű, gyors recept, nézzék meg, próbálják is ki!

A keszeget irdaljuk, sózzuk. A keszeghez aktuális árat itt találnak.

A zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk, majd a hal visszamaradt zsiradékában megsütjük. Figyeljünk, hogy roppanósak maradjanak.

A sütés után paradicsomlével, valamint húsalaplével felengedjük, és bazsalikommal ízesítjük. Adhatunk hozzá pirított újburgonyát köretként.

 

Egy másfajta keszegrecept itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Rostonsült keszeg zöldségekkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.