Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával

Hozzávalók, rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával

  • 8 db paradicsom,
  • fél fej hagyma,
  • fél gerezd fokhagyma,
  • provence-i fűszer,
  • só,
  • 2 dl tejszín,
  • fél kg tagliatelle,
  • 16 db garnéla

 

 

A rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával recept elkészítése

 

Bár a mi vizeink egy időben tele voltak folyami rákkal, és fogyasztották is szívesen, nem csak a rákászok, számuk mára jelentősen megcsappant. Sebaj, használjuk fel a tengeri rákokat, ha különleges ételt szeretnénk az asztalra tenni!

A szélesmetéltet megfőzzük. A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk. A paradicsomot is felaprítjuk hozzáadjuk a hagymához. A durum szélesmetélthez, azaz a tagliatelléhez aktuális árat itt találnak.

Robi kedvenc fűszerkeverékével, a provence-i fűszerkeverékkel megszórjuk, beletesszük a fokhagymát, kevés olaj, pici só kerül bele. A Black Tiger garnélához aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

 

Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával

Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával

 

A teljes videóreceptet itt találják. Ha a rövid, velős szöveg után maradna még kérdés, itt minden kiderül!

Jó sütés-főzést!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Rózsaszín tagliatelle tigrisgarnélával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.