Sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával

Hozzávalók, sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával

60 dkg tengeri halfilé
4 dl joghurt
20 dkg sajt
bazsalikom
1 db paprika
1 db paradicsom
1 db kígyóuborka
jégsaláta
madársaláta
balzsamecet

bors
rózsabors

 

Sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával

Sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával

 

A sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával recept elkészítése

 

Ha nem is magától készülő, de könnyen, gyorsan elkészíthető receptről van szó, próbálják ki!

A halat fűszerezzük, serpenyőben elősütjük. Rátesszük egy tányérra, a joghurtot ráöntjük. Sajtot reszelünk a tetejére, és betesszük a sütőbe. Készülhet hekkből például, ehhez aktuális árat itt találnak.

Amíg a sajt rápirul a halra, elkészítjük a salátát, amihez a zöldségeket felaprítjuk, összekeverjük, majd balzsamecettel felöntjük. Használhatnak cheddar sajtot is, ehhez aktuális árat itt találnak.

Ennyire gyorsan el lehet készíteni!

Egy más karakterű tengeri halfilé receptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Cím
recipe image
Recept neve
Sajtos, joghurtos hal, balzsamecetes kevert salátával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.