Sütőben sült sprotni

A sütőben sült sprotni recept hozzávalói

  • 1 kg krumpli,
  • 2 fej vöröshagyma,
  • 1 doboz sprotni,
  • margarin,
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 2 dl főzőtejszín,
  • só,
  • bors
Sütőben sült sprotni

Sütőben sült sprotni

 

A sütőben sült sprotni recept elkészítése

 

Az összeesküvés-elméletek hívői szerint a higanyszint emelkedik a halakban de a kisebb méretűekben kevésbé. Mi a válasz erre? Sprotni.

A krumplit meghámozzuk, hasábokra vágjuk. A hagymát karikákra vágjuk, margarinon megdinszteljük. Elzárjuk alatta a hőt, hozzákeverjük a krumplihasábokat, sózzuk, borsozzuk.

Egy jénait kivajazunk, beletesszük a hagymás krumpli felét. Rátesszük a sprotnikat. A magam részéről a farkukat eltávolítom. Rátesszük a krumpli másik felét. Egyenletesen meglocsoljuk a főzőtejszínnel. Megszórjuk zsemlemorzsával. Rácsipkedünk még egy kis margarint. A sprotnihoz aktuális árat itt találnak.

A recept folytatását A házisárkány főz oldalon olvashatják! Hasonló halas receptjeinket itt találja. Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik.

 

Egy másfajta halas receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha válogatnának húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Sütőben sült sprotni
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.