Szalonnába göngyölt harcsafilé

Hozzávalók

70 dkg harcsafilé, 10 dkg bacon, 1 evőkanál dijoni mustár, 10 dkg gyöngyhagyma, 1 szál póréhagyma, 60 dkg burgonya, só, bors, zsálya, olaj a sütéshez

 

Szalonnába göngyölt harcsafilé

Szalonnába göngyölt harcsafilé

 

A harcsafilét beletekerjük a szalonnába, majd fűszerezzük.

A burgonyát apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük.

A mai étel két serpenyőben készül.

Az egyikben olajat hevítünk, és megsütjük a harcsát, a másikban pedog megpirítjuk az előfőzött, kockára vágott burgonyát.

Hozzátesszük a mustárt, majd rászórjuk a póréhagymát, végül gyöngyhagymát és összekeverjük.

Ovális tányérra tálaljuk, a burgonyához két harcsaszeletet adunk.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szalonnába göngyölt harcsafilé
Author Name
Published On
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.