Szalonnába göngyölt harcsafilé gyöngyhagymával

Hozzávalók, szalonnába göngyölt harcsafilé gyöngyhagymával

70 dkg harcsafilé
10 dkg bacon
1 evőkanál dijoni mustár
10 dkg gyöngyhagyma
1 szál póréhagyma
60 dkg burgonya

bors
zsálya
olaj a sütéshez

 

Szalonnába göngyölt harcsafilé gyöngyhagymával

Szalonnába göngyölt harcsafilé gyöngyhagymával

 

A szalonnába göngyölt harcsafilé gyöngyhagymával recept elkészítése

 

Minden egyes halreceptünk előtt elmondjuk, mennyire jó a hal. Oké, idegenkedünk a szálka miatt, de ez a recept is filével készül, tehát legyen a szálka az utolsó utáni szempont!

A harcsafilét beletekerjük a szalonnába, majd fűszerezzük. A burgonyát apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük. A mai étel két serpenyőben készül. A harcsafiléhez aktuális árat itt találnak.

Az egyikben olajat hevítünk, és megsütjük a harcsát, a másikban pedig megpirítjuk az előfőzött, kockára vágott burgonyát.

Hozzátesszük a mustárt, majd rászórjuk a póréhagymát, végül gyöngyhagymát és összekeverjük.

Ovális tányérra tálaljuk, a burgonyához két harcsaszeletet adunk.

Egy más karakterű harcsareceptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szalonnába göngyölt harcsafilé gyöngyhagymával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.