Hozzávalók, szalonnába göngyölt harcsafilé
70 dkg harcsa,
10 dkg bacon,
1 evőkanál dijoni mustár,
10 dkg gyöngyhagyma,
1 szál póréhagyma,
60 dkg burgonya,
só,
bors,
zsálya,
olaj

Szalonnába göngyölt harcsafilé
A szalonnába göngyölt harcsafilé recept elkészítése
A harcsafilét beletekerjük a szalonnába, majd fűszerezzük. A burgonyát apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük. A harcsához aktuális árakat itt találnak. A mai étel két serpenyőben készül. Az egyikben olajat hevítünk, és megsütjük a harcsát.
A másikban megpirítjuk az előfőzött, kockára vágott burgonyát, hozzátesszük a mustárt, majd rászórjuk a póréhagymát, végül gyöngyhagymát és összekeverjük. Ovális tányérra tálaljuk, a burgonyához két harcsaszeletet adunk.
Egy másfajta, de szintén harcsával készülő receptet itt találnak!
Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!
Jó étvágyat kívánunk!
