Szalonnába göngyölt harcsafilé

Hozzávalók

70 dkg harcsa, 10 dkg bacon, 1 evőkanál mustár (dijoni), 10 dkg gyöngyhagyma, 1 szál póréhagyma, 60 dkg burgonya, só, bors, zsálya, olaj

 

Szalonnába göngyölt harcsafilé

Szalonnába göngyölt harcsafilé

 

A szalonnába göngyölt harcsafilé recept elkészítése

A harcsafilét beletekerjük a szalonnába, majd fűszerezzük. A burgonyát apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük. A harcsához aktuális árakat itt találnak.

A mai étel két serpenyőben készül. Az egyikben olajat hevítünk, és megsütjük a harcsát.

A másikban megpirítjuk az előfőzött, kockára vágott burgonyát, hozzátesszük a mustárt, majd rászórjuk a póréhagymát, végül gyöngyhagymát és összekeverjük.

Ovális tányérra tálaljuk, a burgonyához két harcsaszeletet adunk.

Egy másfajta, de szintén harcsával készülő receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szalonnába göngyölt harcsafilé
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.