Szardíniás, mozzarellás szendvics póréhagymával

A szardíniás, mozzarellás szendvics póréhagymával recept hozzávalói

1 db kisebb póréhagyma, só, 1 doboz konzerv szardínia, 1 db mozzarella sajt, 4 szelet toast kenyér, 3 dkg vaj, 2 db paprika, 2 db paradicsom, 2 db cukkini, 2 db gomba

Szardíniás, mozzarellás szendvics póréhagymával

Szardíniás, mozzarellás szendvics póréhagymával

 

A szardíniás, mozzarellás szendvics póréhagymával recept elkészítése

 

A különleges szendvicsek elnevezés azt is jelenti, hogy ezeket bizony nem lehet kézbe fogni, és jól beleharapni, ennyiből talán nem is klasszikus szendvicsek. De azért remélem, elnyeri majd a tetszésüket, és gyakran készítenek ilyen gazdag, mégis egyszerű ételeket!

A póréhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, majd ugyanezt tesszük a többi zöldséggel is. A mozzarellát felszeleteljük, a zöldségeket pedig a szardínia olajában kevés vaj hozzáadásával megpirítjuk.

A toastkenyeret megpirítjuk, majd félbevágjuk, szépen, ízlésesen elhelyezzük rajta a zöldségeket, a szardíniát és a mozzarellát.

Mégis más, mintha csak úgy kinyitnánk egy szardíniakonzervet, és nekiülnénk. Olyan nagyon sok időt nem igényel - az érzés pedig egészen más! A szardíniakonzervhez aktuális árat itt találnak.

 

További halas receptekhez kattintson ide!

 

Ha válogatnának húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Szardíniás, mozzarellás szendvics póréhagymával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.