Szezámos lazac meleg salátával

A szezámos lazac meleg salátával recept hozzávalói

60 dkg lazacfilé, 3 db színes paprika, 1 csomag ruccola, 1 db narancs, 1 evőkanál szezámmag, só, bors, 1 dl olívaolaj, 2 evőkanál málnaecet, 1 db citrom

Szezámos lazac meleg salátával

Szezámos lazac meleg salátával

 

A szezámos lazac meleg salátával recept elkészítése

 

Egyszerű halas recept következik, ezúttal lazacfilével. Különlegessége most, hogy egy gyorsan elkészíthető, zöldséges-gyümölcsös meleg salátával tálaljuk. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a lazacfilét sózzuk, borsozzuk, majd megsütjük. A lazachoz aktuális árat itt találnak.

A paprikákat vékony félkarikákra vágjuk, majd olívaolajon megfonnyasztjuk, hozzákeverjük a narancsfiléket és a ruccolát. Adunk hozzá málnaecetet, az egészet összekeverjük.

Amint elkészültünk, a tányérra halmozzuk, és a tetejére tesszük a szezámos lazacdarabokat. Természetesen citrommal díszítjük.

 

Itt találnak egy másik lazac variációt, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.