Tengeri hal, zöldségekkel

Hozzávalók, tengeri hal, zöldségekkel

  • 1 db cukkini,
  • 1 db kaliforniai paprika (piros),
  • 1 db kaliforniai paprika (sárga),
  • 1 db kaliforniai paprika (zöld),
  • 5 dkg olívabogyó,
  • 4 db paradicsom,
  • 50 dkg burgonya,
  • 1 db padlizsán,
  • 1 dl tej,
  • 1 dl tejszín,
  • 4 szelet tengeri halfilé (alaszkai tőkehalfilé vagy hekk),
  • 15 dkg sajt,
  • provence-i fűszer

 

Tengeri hal, zöldségekkel

Tengeri hal, zöldségekkel

 

A tengeri hal, zöldségekkel recept elkészítése

 

Igazán nagyon gyors recept, ha nem is 8 perces, de nem több félóránál. Kiemelten fontos a tejszín, és a provence-i fűszer. A halból négy nagy lapos szeletet vágunk. Besózzuk, félretesszük. Készülhet alaszkai tőkehalfiléből, ehhez aktuális árat itt találnak. Használhatnak hekket is, ehhez itt az ársegítség.

A zöldségeket apró kockákra vágjuk, kevés olívaolajon lepirítjuk, sózzuk, provence-i fűszerrel megszórjuk, és reszelünk bele egy kevés sajtot. A halat kevés olajon kicsit megsütjük. Mindkét oldalát elősütjük. A ragut a halra rakjuk.

Ha szívesen böngésznek szöveges vagy éppen videós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Válogassanak, bízunk benne, hogy találni fognak kedvükre való halreceptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tengeri hal, zöldségekkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.