Tengeri halfilé mandulaköntösben

Hozzávalók, tengeri halfilé mandulaköntösben

  • 60 dkg tengeri halfilé
  • 2 dkg mandula
  • 1 csomag petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál méz
  • 1 kávéskanál chiliszál
    1 evőkanál  fűszerkeverék: só, bors, citromreszelék, petrezselyemzöld,
  • levendula, szárított körömvirág
  • 2 db padlizsán
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • 2 db tojás
  • 1 csomó újhagyma
  • 5 dkg liszt
  • párolt rizs

 

Tengeri halfilé mandulaköntösben

Tengeri halfilé mandulaköntösben

 

A tengeri halfilé mandulaköntösben recept elkészítése

 

Egyszerű, nem drága tengeri halfilé, mi most alaszkai tőkehalfilét ajánlunk, nem hekket. Jelen recept titka a mandula és a fűszermártás. Nézzék meg, készítsék el!

A tengeri halfilét fűszerezzük, lisztezzük, tojásban, majd szeletelt mandulába hempergetjük. Sütjük. A halfiléhez aktuális árat itt találnak.

Elkészítjük a fűszermártást. A mézet felforrósítjuk, hozzáadjuk a fűszerkeveréket és a chiliszálat, valamint a szójaszószt.

A padlizsánt ujjnyi vastagra szeleteljük, sózzuk, így aranysárgára sütjük.

Itt szeretnénk ajánlani egy jó lazacreceptet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tengeri halfilé mandulaköntösben
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.