Tengeri halfilé mandulás vajban

Hozzávalók, tengeri halfilé mandulás vajban

60 dkg tengeri halfilé,
10 dkg vaj,
5 dkg tördelt mandula,
1 db répa,
5 dkg brokkoli,
10 dkg burgonya,
10 dkg sajt,
8 dkg zöldbab,
5 dkg karfiol,
só,
provence-i fűszer,
bors

 

Tengeri halfilé mandulás vajban 2

Tengeri halfilé mandulás vajban 2

 

A tengeri halfilé mandulás vajban recept elkészítése

 

Egy nagyszerű tengeri halfilé: reméljük, igazi hétköznapi recept lesz mindenkinél. Mert ugye, szoktuk is mondogatni, együnk halat, ha tehetjük. A tengeri halfiléhez aktuális árat itt találnak.

A zöldségeket kevés vajon egy serpenyőben megpároljuk. Sózzuk, és provence-i fűszerrel megszórjuk. Sajtot reszelünk rá, és 180 fokos sütőben készre sütjük.

Egy másik serpenyőben a maradék vajat felolvasztjuk. A tengeri halfilét besózzuk, és sütni kezdjük. Félkész állapotában a szeletelt mandulát hozzáadjuk, és készre sütjük.

Egy másik halas recept itt találnak!

 

Tengeri halfilé mandulás vajban 1

Tengeri halfilé mandulás vajban 1

 

Ha szeretnének még böngészni további halas, esetleg rákos, kagylós receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Reméljük, találnak majd újdonságot, és el is készítik. Jöjjenek holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tengeri halfilé mandulás vajban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.