Tengeri haltekercs

Hozzávalók

40 dkg tészta, 40 dkg hekkfilé (tengeri), 2 dl tejszín, 10 dkg gomba, 10 dkg répa (sárga), 10 dkg cukkini, 10 dkg hagyma, 1 dl bor (fehér)

 

Tengeri haltekercs

Tengeri haltekercs

 

A tengeri haltekercs elkészítése

 

A vizet felforraljuk, és a tésztát belerakjuk főni. Fogkeményre főzzük a tésztát.

A cukkiniből, a sárgarépából csíkokat vágunk, s a már fűszerezett hekkfilére helyezzük, tekercset készítünk belőle, nyársra fűzzük, és így kisütjük.

A vöröshagymát apróra vágjuk s a tekercs mellé öntjük. A sárgarépát, gombát és a cukkinit kockákra vágjuk szintén a hal mellé rakjuk sülni. A végén tejszínnel és fehérborral felöntjük, és tálalhatjuk is.

A tésztára kerül a nyárs, kicsit a raguval meglocsoljuk. Citromkarikával és petrezselyemzölddel díszítjük.

Halat sokszor, jön is egy másik ajánlat, itt találják!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Tengeri haltekercs
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.